Opis
Kraj Producenta: Polska
Producent: Pięć Przemian
Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 500 g
Jednostka sprzedaży: 1 szt
Składniki
Mąka migdałowa, pestki słonecznika, siemię lniane brązowe, nasiona chia, orzechy włoskie 13%, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól.
Sposób przygotowania chleba
1) Nagrzej piekarnik (góra i dól) do 190°C
2) Wsyp mieszankę do misy.
3) Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj.
4) Zagnieć cisto i uformuj bochenek.
5) Wsadź do piekarnika na 80 minut.
6) Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zawinięty w szmatkę.
Wartości odżywcze w 100g produktu
Wartość energetyczna: 1403 kJ/340 kcal
Tłuszcz: 27 g
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
Węglowodany: 1,9 g
-w tym cukry: 1,7 g
Błonnik: 17 g
Białko: 14 g
Sól: 1,65 g
Informacja o alergenach: produkt zawiera alergeny - orzeszki.
Zalecana warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Pliki do pobrania:
Dane techniczne
Bezglutenowe | BEZ GLUTENU |
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Mieszanka do wypieku KETO chleba z orzechami włoskimi bezglutenowa 500g Pięć Przemian (chleb ketogeniczny)
towar niedostępny