Opis
Mieszanka KETO do wypieku pieczywa błonnikowego FIBER MIX g MK Nutrition
Mieszanka do samodzielnego wypieku pieczywa, który ma niską zawartość węglowodanów oraz wysoką zawartość błonnika oraz białka. W smaku i konsystencji przypomina standardowe jasne pieczywo.
Składniki
Błonniki roślinne (ziemniaczany, owsiany), białko jaja kurzego, łuska babki jajowatej, substancje spulchniające: lakton kwasu glukonowego, wodorowęglan sodu, sól, stabilizatory: kwas askorbinowy.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1030 kJ/248 kcal
- Tłuszcz: 0,3 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
- Węglowodany: 17 g
- - w tym cukry: 0,2 g
- Błonnik: 47 g
- Białko: 21 g
- Sól: 5,1 g
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: MK Nutrition
Waga: 340 g
Informacja o alergenach: produkt może zawierać soję, gluten, orzechy.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Mieszanka KETO do wypieku chleba błonnikowego Fiber Mix 340 g Mk Nutrition
towar niedostępny