Producent
Bezglutenowe
BIO ekologiczne
KETO i Low Carb
Promocja
Przetwory mięsne w słoikach
Przetwory to gotowe produkty do bezpośredniego użycia, ale też półprodukty do przygotowania posiłków. Wśród nich znajdują się wyroby mięsne w słoikach. Takie wyroby mięsne doskonale uzupełniają przygotowywane przez nas zdrowe posiłki lub staną się nawet podstawą smacznego dania. W sklepie internetowym e-superfood oferowana jest zdrowa żywność, którą możesz zamówić bez wychodzenia z domu.
BEZ GLUTENU
KETO LCHF
BEZ GLUTENU
KETO LCHF
KETO LCHF
KETO LCHF
BEZ GLUTENU
KETO LCHF
BIO
KETO LCHF
BEZ GLUTENU
KETO LCHF
BIO
KETO LCHF
KETO LCHF
KETO LCHF
- 1
- |
- 2
Wysokiej jakości wyroby mięsne w słoikach
Tak jak do przygotowania potraw wykorzystuje się przetwory warzywne w słoikach czy sosy bio, tak samo można sięgnąć po:
- kiełbasówkę,
- mięsko w galarecie,
- pasztety bio,
- smalczyki bio.
Wybierając wyroby mięsne z naszego sklepu, masz pewność ekologicznego podejścia do hodowli trzody chlewnej. Wyróżnia go m.in. rezygnacja ze stosowania hormonów, antybiotyków i pasz z GMO. Zapoznaj się z produktami i uzupełnij zapasy o wysokiej jakości mięso dostępne w słoikach. Słoiki dostępne pod ręką, umożliwiają szybkie, często spontaniczne przygotowanie zdrowego jedzenia, bez tracenia czasu na planowanie posiłków i dodatkowe zakupy.
Wyroby mięsne w słoikach
Pasta z wątróbki drobiowej, domowy smalczyk z cebulką, staropolski pasztet w słoikach do smarowania – przetwory mięsne dostępne w sklepie internetowym e-superfood.pl to wyśmienite specjały, obok których żaden smakosz nie przejdzie obojętnie. Mięso w galarecie stanowi znakomity sposób, by urozmaicić codzienne menu lub podać wyszukane danie podczas wykwintnej rodzinnej kolacji. Tego rodzaju wyroby pozwalają też na łatwe i szybkie przygotowywanie smakowitych dań w czasie podróży.
Kiełbasy, smalczyki i pasztety w słoikach do smarowania, które oferujemy w naszym sklepie internetowym, zostały przyrządzone przy wykorzystaniu tradycyjnych receptur oraz znanej na całym świecie metody konserwowania żywności – pasteryzacji. Można ich używać jako pysznego dodatku do zapiekanek, kasz i makaronów, ale wybornie smakują również ze świeżym, chrupiącym pieczywem. Do produkcji przetworów mięsnych oraz mięs w galarecie stosuje się odpowiednie mieszanki przypraw, dzięki którym są niezwykle aromatyczne i smaczne.