Opis
Ser parmezan BIO 200 g Parmegiano Reggiano
Ser Parmezan to oryginalny, twardy, włoski ser długo dojrzewający. Świetny do makaronów, zapiekanek, pizzy. Obowiązkowy składnik kuchni śródziemnomorskiej.
Produkt posiada oznaczenie DOP Denominazione di Origine Protetta czyli Chroniona Nazwa Pochodzenia
Składniki:
Mleko, podpuszczka, sól.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1671 kJ /402 kcal
- Tłuszcz: 29,7 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19,8 g
- Węglowodany: 0 g
- - w tym cukry: 0 g
- Białko: 23,4 g
- Sól: 1,6 g
- Kraj pochodzenia: Włochy
- Producent: Ferrari BIO
- Opakowanie jednostkowe: 200 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +4°C.
Dane techniczne
BIO ekologiczne | BIO |
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Ser Parmezan DUŻY BIO 200g Parmegiano Regiano





towar niedostępny

Buy this products now - pay for it in 30 days