Opis
Ser Parmezan tarty BIO 80g Bio Sant'Anna
Ser Parmezan to oryginalny, twardy, włoski ser długo dojrzewający. Świetny do makaronów, zapiekanek, pizzy. Obowiązkowy składnik kuchni śródziemnomorskiej. Tutaj w wersji tartej.
Składniki:
Mleko, podpuszczka 98,4 %, sól 1,6 %
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1671 kJ /402 kcal
- Tłuszcz: 30 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20 g
- Węglowodany: 0 g
- - w tym cukry: 0 g
- Białko: 32 g
- Sól: 1,6 g
- Kraj pochodzenia: Włochy
- Producent: Bio Sant'Anna
- Opakowanie jednostkowe: 80 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C.
Dane techniczne
BIO ekologiczne | BIO |
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Ser Parmezan tarty BIO 80g Bio Santa'Anna





towar niedostępny

Buy this products now - pay for it in 30 days