Opis
Pesto bazyliowe z tofu wegańskie BIO 130 g Alce Nero
Pesto jest tradycyjnym włoskim dodatkiem do makaronu. Doskonałe do chleba tostowego, zup, warzyw, risotta lub jako dip do świeżych warzyw oraz sosów sałatkowych.
Składniki:
Pasta bazyliowa 43 %(bazylia 39 %, olej słonecznikowy, sól), olej słonecznikowy, oliwa z oliwek extra vergin, tofu 10 %(woda, soja, chlorek magnezu), orzechy nerkowca, sól, orzeszki piniowe 0,9 %.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1903 kJ/2453 kcal
- Tłuszcz: 47 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,7 g
- Węglowodany: 3,4 g
- - w tym cukry: 2,3 g
- Białko: 3,5 g
- Błonnik: 1,0 g
- Sól: 2,6 g
Kraj producenta: Włochy
Producent: Alce Nero
Waga: 130 g
Informacja o alergenach: produkt zawiera orzeszki piniowe, soję i orzeszki nerkowca
Zalecane warunki przechowywania:
Po otwarciu produkt należy przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 3-4 dni.
Dane techniczne
BIO ekologiczne | BIO |
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Pesto bazyliowe z tofu BIO 130g Alce Nero
towar niedostępny
Buy this products now - pay for it in 30 days