Opis
Pesto bazyliowe surowe BIO 135 g Terre di Liguria
- Kraj producenta:
- Producent: TERRE DI LIGURIA
- Opakowanie jednostkowe: 135 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Olej słonecznikowy, skoncentrowana bazylia 25%, sól, ser parmezan (mleko, sól, podpuszczka)2,5%, orzechy nerkowca, ocet winny, orzeszki piniowe, czosnek, skrobia kukurydziana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy E 330, kwas mlekowy E 270.
Ekologiczny sos bazyliowy Pesto Genovese. Pesto jest tradycyjnym włoskim dodatkiem do makaronu. Należy je jedynie dodać do gorącego makaronu (najlepiej semolinowego), tworząc w ten sposób kompletny włoski posiłek.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 2455 kJ /597 kcal
- Tłuszcz: 62,3 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,0 g
- Węglowodany: 1,2 g
- - w tym cukry: 1,2 g
- Białko: 4,3 g
- Sól: 4,6 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 15 dni.
Dane techniczne
BIO ekologiczne | BIO |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.