Opis
Kraj Producenta: Włochy
Producent: Alce Nero
Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 130g
Jednostka sprzedaży: 1szt
Produkt posiada CERTYFIKAT BIO
SKŁADNIKI
bazylia (41,4%), olej słonecznikowy, oliwa z oliwek extra virgin (10%), orzechy nerkowca, sól, parmezan (2,5%) (mleko krowie, sól, podpuszczka), ser pecorino (mleko owcze, sól, podpuszczka), orzechy piniowe, czosnek.
Pesto jest tradycyjnym włoskim dodatkiem do makaronu. Należy je jedynie dodać do gorącego makaronu (najlepiej semolinowego), tworząc w ten sposób kompletny włoski posiłek.
Wartości odżywcze w 100g produktu
Wartość energetyczna: 1587 kJ/374 kcal
Tłuszcz: 0 g
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
Węglowodany: 91 g
-w tym cukry: 84 g
Błonnik: 4,7 g
Białko: 3,5 g
Sól: 1,4 g
Informacja o alergenach: produkt może zawierać orzeszki ziemne, i inne orzechy, mleko, sezam, soję.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
BIO ekologiczne | BIO |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Pesto bazyliowe genovese BIO 130 g Alce Nero
towar niedostępny