Opis
Kraj Pochodzenia: Tajlandia
Producent: Farmer
Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 400g
Jednostka sprzedaży: 1 szt
Składniki
Mąka ryżowa 90%, woda
Makaron ryżowy łatwy w przygotowaniu i uniwersalny. Jest niezbędnym składnikiem potraw kuchni tajskiej i chińskiej, spotykany w wielu innych rejonach Azji. Występuje w wielu odmianach od cienkich nitek do grubych wstążek mających szerokość 10 mm. Makaron ryżowy jest lekkostrawny, dlatego też jest wyśmienitym produktem dla osób na diecie lub mających problemy żołądkowe. Warto również wspomnieć, że zarówno ryż, jak i makaron ryżowy jest produktem bezglutenowym.
Wartości odżywcze w 100g produktu
Wartość energetyczna: 1520 kJ/358 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 81,0 g
-w tym cukry: 0 g
Białko: 7,0 g
Sól: 0,0 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
BIO ekologiczne | BIO |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Makaron ryżowy tajski 5mm 400g
towar niedostępny