Opis
Kraj Producenta: Włochy
Producent: Alce Nero
Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 250 g
Jednostka sprzedaży: 1 szt
Produkt posiada CERTYFIKAT BIO
Składniki
Mąka kukurydziana 80%, mąka ryżowa 20%
Makaron gotować w osolonej wodzie przez 10 minut, w proporcji 100g makaronu na 1,5 litra wody.
Wartości odżywcze w 100g produktu
Wartość energetyczna: 1519 kJ/358 kcal
Tłuszcz: 1,3 g
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 79 g
-w tym cukry: 0,9 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,04 g
Informacja o alergenach: produkt może zawierać soję.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
Bezglutenowe | BEZ GLUTENU |
BIO ekologiczne | BIO |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Makaron kukurydziano-ryżowy penne bezglutenowy BIO 250 g Alce Nero
towar niedostępny