Koszyk: (pusty)
do kasy suma: 0,00 zł

Makaron kukurydziano-ryżowy FUSILLI bezglutenowy BIO 250 g Alce Nero

Kod produktu: 11175
Producent: Alce Nero
Ocena: 5
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 10,50 zł 10.50
Wybierz ilość: szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Kraj Producenta: Włochy

Producent: Alce Nero

Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 250 g

Jednostka sprzedaży: 1 szt

Produkt posiada CERTYFIKAT BIO

Składniki:

Mąka kukurydziana 80%, mąka ryżowa 20%

Makaron bezglutenowy wytwarzany według specjalnej receptury, żeby uzyskać smak podobny do makaronu ze zwykłej pszenicy durum.

Makaron gotować w osolonej wodzie przez 10 minut, w proporcji 100g makaronu na 1,5 litra wody.

Wartości odżywcze w 100g produktu

Wartość energetyczna: 353 kcal

Tłuszcze: 1,4g

-w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5g

Węglowodany: 77g

-w tym cukry: 2g

Białko: 7g

Sól: <0,05g

Informacja o alergenach: produkt może zawierać soję.

Zalecane warunki przechowywania

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

© Remedy Template by Maxsote
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium