Opis
Kraj Producenta: Włochy
Producent: Alce Nero
Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 250 g
Jednostka sprzedaży: 1 szt
Produkt posiada CERTYFIKAT BIO
Składniki:
Mąka kukurydziana 80%, mąka ryżowa 20%
Makaron bezglutenowy wytwarzany według specjalnej receptury, żeby uzyskać smak podobny do makaronu ze zwykłej pszenicy durum.
Makaron gotować w osolonej wodzie przez 10 minut, w proporcji 100g makaronu na 1,5 litra wody.
Wartości odżywcze w 100g produktu
Wartość energetyczna: 353 kcal
Tłuszcze: 1,4g
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5g
Węglowodany: 77g
-w tym cukry: 2g
Białko: 7g
Sól: <0,05g
Informacja o alergenach: produkt może zawierać soję.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
Bezglutenowe | BEZ GLUTENU |
BIO ekologiczne | BIO |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Makaron kukurydziano-ryżowy FUSILLI bezglutenowy BIO 250 g Alce Nero
towar niedostępny