Koszyk: (pusty)
do kasy suma: 0,00 zł

Makaron ryżowy dynia+imbir spaghetti bezglutenowy BIO 250g

Kod produktu: 11404
Producent: Terrasana
Ocena: 0
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 16,80 zł 16.80
Wybierz ilość: szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Kraj pochodzenia: Holandia

Producent: Terrasana

Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 250g

Jednostka sprzedaży: 1 szt

Produkt posiada CERTYFIKAT BIO

Składniki

Mąka z ryżu brązowego, mąka z dyni 5%, imbir, woda.

Produkt bezglutenowy

Makaron ryżowy z dynią i imbirem to produkt powstały na bazie składników pochodzących z upraw ekologicznych. Doskonały w kuchni bezglutenowej, dla wegan i wegetarian. Świetnie komponuje się z daniami z woka, sałatkami oraz zupami.

Wartości odżywcze w 100g produktu

Wartość energetyczna: 1449 kJ/345 kcal

Tłuszcz: 3,6 g

-w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g

Węglowodany: 65,5 g

-w tym cukry: 0 g

Błonnik: 5,5 g

Białko: 10,9 g

Sól: 0 g

Informacja o alergenach: produkt może zawierać sezam, soje i orzeszki ziemne.

Zalecane warunki przechowywania

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

 

 

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

© Remedy Template by Maxsote
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium