Opis
Kraj pochodzenia: Holandia
Producent: Terrasana
Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 250g
Jednostka sprzedaży: 1 szt
Produkt posiada CERTYFIKAT BIO
Składniki
Mąka z ryżu brązowego, mąka z dyni 5%, imbir, woda.
Produkt bezglutenowy
Makaron ryżowy z dynią i imbirem to produkt powstały na bazie składników pochodzących z upraw ekologicznych. Doskonały w kuchni bezglutenowej, dla wegan i wegetarian. Świetnie komponuje się z daniami z woka, sałatkami oraz zupami.
Wartości odżywcze w 100g produktu
Wartość energetyczna: 1449 kJ/345 kcal
Tłuszcz: 3,6 g
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 65,5 g
-w tym cukry: 0 g
Błonnik: 5,5 g
Białko: 10,9 g
Sól: 0 g
Informacja o alergenach: produkt może zawierać sezam, soje i orzeszki ziemne.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.