Opis
Kraj Producenta: Holandia
Producent: Terrasana
Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 250g
Jednostka sprzedaży: 1 szt
Produkt posiada CERTYFIKAT BIO
Składniki
Mąka z ryżu brązowego, woda
Makaron ryżowy spaghetti to produkt powstały na bazie składników pochodzących z upraw ekologicznych. Doskonały w kuchni bezglutenowej, dla wegan i wegetarian. Świetnie komponuje się z daniami z woka, sałatkami oraz zupami.
Wartości odżywcze w 100g produktu
Wartość energetyczna: 1298 kJ/309 kcal
Tłuszcz: 2,7 g
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 63,6 g
-w tym cukry: 0,0 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 5,5 g
Sól: 0,0 g
Informacja o alergenach: produkt może zawierać sezam, soje i orzeszki ziemne.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
Bezglutenowe | BEZ GLUTENU |
BIO ekologiczne | BIO |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Makaron z ryżu brązowego spaghetti bezglutenowy BIO 250g
towar niedostępny