Opis
Kraj Producenta: Polska
Producent: Bartolini
Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 250 g
Jednostka sprzedaży: 1 szt
Produkt posiada CERTYFIKAT BIO
Składniki:
Mąka orkiszowa razowa typ 2000
Mąka, z której wyrabiany jest makaron orkiszowy Bartolini, uzyskiwana jest wyłącznie z ziarna orkiszu pełnego przemiału - łuski, bielma i zarodka, dzięki czemu jest doskonałym źródłem błonnika.
Wartości odżywcze w 100 g produktu
Wartość energetyczna: 668 kJ/158 kcal
Tłuszcz: 1,2 g
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 28 g
-w tym cukry: 1 g
Błonnik: 4,4 g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,01 g
Informacja alergenna: produkt może zawierać jaja.
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu
Dane techniczne
BIO ekologiczne | BIO |
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Makaron Orkiszowy gniazda BIO 250g Bartolini
towar niedostępny