Opis
Ser Cheddar łagodny dojrzewający od 3 do 5 miesięcy BIO 200g LYE CROSS FARM
Ser Cheddar to jeden z popularniejszych serów charakteryzujacy się ostrym smakiem. Łatwo topliwy.
Składniki:
Mleko krowie ekologiczne pasteryzowane, sól, podpuszczka pochodzenia roślinnego, kultur bakterii kwasu mlekowego.
Ręcznie wyrabiany ekologiczny ser cheddar, dojrzewający 3 - 5 miesięcy, aż do uzyskania lekko ostrawego smaku.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1700 kJ /410 kcal
- Tłuszcz: 34 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22 g
- Węglowodany: <0,5 g
- - w tym cukry: <0,5 g
- Białko: 25 g
- Sól: 1,8 g
- Kraj pochodzenia: Wielka Brytania
- Producent: LYE CROSS FARM
- Opakowanie jednostkowe: 200 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +5°C.
Dane techniczne
BIO ekologiczne | BIO |
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Ser Cheddar MILD łagodny dojrzewający od 3-5 miesięcy BIO 200g
towar niedostępny