Opis
Ser cheddar dojrzewający od 9 do 12 miesięcy BIO 200 g LYE CROSS FARM
- Kraj pochodzenia: Wielka Brytania
- Producent: LYE CROSS FARM
- Opakowanie jednostkowe: 200 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Mleko krowie pasteryzowane, sól, podpuszczka pochodzenia roślinnego, kultur bakterii kwasu mlekowego.
Ręcznie wyrabiany ekologiczny ser cheddar, dojrzewający 9 - 12 miesięcy, aż do uzyskania lekko ostrego smaku.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1700 kJ /410 kcal
- Tłuszcz: 34 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g
- Węglowodany: <0,5 g
- - w tym cukry: <0,5 g
- Białko: 25 g
- Sól: 1,8 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze od +4°C do +7°C.
Dane techniczne
BIO ekologiczne | BIO |
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Ser cheddar dojrzewający od 9 do 12 miesięcy BIO 200 g LYE CROSS FARM





towar niedostępny

Buy this products now - pay for it in 30 days