Opis
Kraj Pochodzenia: Japonia
Producent: Terrasana
Opakowanie jednostkowa: 1 szt - 250ml
Jednostka sprzedaży: 1 szt
Produkt posiada CERTYFIKAT BIO
Składniki
Ziarno soi, woda, sól morska, alkohol Shohu [woda, sól, Koji (Aspergillus Oryzae)], Koji (Aspergillus Oryzae)
Sos Tamari Strong jest bezglutenowy.
Sos sojowy Tamari Strong to doskonałe uzupełnienie potraw wymagających wyrazistego smaku. Otrzymywany według tradycyjnej japońskiej receptury poprzez co najmniej 12 miesięczny proces fermentacji. Produkt wytwarzany z produktów upraw ekologicznych potwierdzonych certyfikatami.
Wartości odżywcze w 100g produktu
Wartość energetyczna: 354 kJ/83 kcal
Tłuszcz: 0 g
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: 6,5 g
-w tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 0,7 g
Białko: 14 g
Sól: 13,1 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i zaciemnionym miejscu.
Dane techniczne
Bezglutenowe | BEZ GLUTENU |
BIO ekologiczne | BIO |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Sos sojowy mocny Tamari długodojrzewający bezglutenowy BIO 250ml
towar niedostępny