Opis
Kraj pochodzenia: Japonia
Producent: Terrasana
Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 250ml
Jednostka sprzedaży: 1 szt
Produkt posiada CERTYFIKAT BIO
Składniki
Woda, nasiona soi, sól morska, solone shochu (woda, ryż, sól fermentowane koji) fermentowane koji.
Sos Sojowy bezglutenowy otrzymywany w wyniku tradycyjnej japońskiej fermentacji przez 9 miesięcy. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku. Doskonale komponuje się z piklami, w potrawach z woka, z ryżem, makaronem, sushi, i duszonymi warzywami.
Wartości odżywcze w 100g produktu
Wartość energetyczna: 315 kJ/74 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 8,3 g
-w tym cukry: 0 g
Błonnik: 0,0 g
Białko: 9,8 g
Sól: 14,5 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu w lodówce.
Dane techniczne
Bezglutenowe | BEZ GLUTENU |
BIO ekologiczne | BIO |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Sos sojowy łagodny bezglutenowy BIO Tamari Mild 250 ml Terrasana





towar niedostępny

Buy this products now - pay for it in 30 days