Opis
Kraj pochodzenia: Japonia
Producent: Terrasana
Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 250ml
Jednostka sprzedaży: 1 szt
Produkt posiada CERTYFIKAT BIO
Składniki
Woda, soja, pszenica, sól morska, koji.
Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem co wynika z procesu fermentacji pszenicy. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku. Doskonale komponuje się z piklami, w potrawach z woka, z ryżem, makaronem, sushi, i duszonymi warzywami.
Wartości odżywcze w 100g produktu
Wartość energetyczna: 264 kJ/62 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 6,9 g
-w tym cukry: 0 g
Błonnik: 0,7 g
Białko: 8,8 g
Sól: 12,2 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu w lodówce.
Dane techniczne
BIO ekologiczne | BIO |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Sos sojowy łagodny Shoyu BIO 250ml
towar niedostępny