Opis
Pasta z makreli z papryką bezglutenowa BIO 125 g Pan do Mar
Ekologiczna pikantna pasta z makreli z papryką wyśmienity dodatek do kanapek, sałatek bądź jajka.
Makrela została złowiona w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.VII.e/VIII.a-b-c/IX.a.).
Składniki
Makrela 55%, papryka 26%, cebula 8%, oliwa z oliwek 6%, płatki ziemniaczane 4%, czosnek, pieprz, sól morska.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 533 kJ/128 kcal
- Tłuszcz: 7,6 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
- - w tym kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 4,2 g
- - w tym kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 1,5 g
- Węglowodany: 4,6 g
- - w tym cukry: 1,8 g
- Błonnik: 2,0 g
- Białko: 9,0 g
- Sól: 0,98 g
Kraj producenta: Hiszpania
Producent: Pan do Mar
Waga: 125 g
Zalecane warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
Dane techniczne
Bezglutenowe | BEZ GLUTENU |
BIO ekologiczne | BIO |
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Pasta z makreli z papryką ekologiczną bezglutenowa BIO 125 g Pan do Mar
towar niedostępny