Opis
Makrela filet w ekologicznym sosie pomidorowym 120g Pan Do Mar
Obszar połowu Ocean Atlantycki wybrzeża Hiszpanii FAO 27.VIII.c/IX.a.
Filety z makreli bez ości i skóry. Oczyszczane ręcznie. Marynowane w sosie pomidorowym z oliwą z oliwek. Łowione w zgodzie z naturą. Makrela to tłusta ryba, bardzo smaczna idealna do past i sałatek. Porządana w dietach niskowęglowodanowych.
Składniki:
Filety z makreli 75%, pomidor 14%, oliwa z oliwek extra virgin 6 %, cebula, czosnek, sól morska.
Wartości odżywcze w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 592 kJ/142 kcal
Tłuszcz: 7,6 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
- w tym kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 4,3 g
- w tym kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 1,4 g
Węglowodany: 2,0 g
-w tym cukry: 1,0 g
Błonnik: 1,0 g
Białko: 16,3 g
Sól: 0,7 g
Kraj Producenta: Hiszpania
Producent: Pan do Mar
Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 120g
Jednostka sprzedaży: 1 szt
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.
Dane techniczne
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Makrela filet w ekologicznym sosie pomidorowym 120g Pan Do Mar





towar niedostępny

Buy this products now - pay for it in 30 days