Opis
Pasta kremowa z awokado bezglutenowa BIO 140 g
- Kraj producenta: Niemcy
- Producent: Allos
- Opakowanie jednostkowe: 140 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Awokado 20%, olej słonecznikowy, woda, pomidory, nasiona słonecznika, sok cytrynowy z koncentratu, cebula, syrop z agawy, sól, szpinak w proszku, białko ze słonecznika w proszku, skrobia z tapioki, czosnek, kurkuma, pieprz, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, kwas: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Gęsta kremowa pasta o intensywnym smaku, doskonale nadaje się do pieczywa.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1237 kJ /300 kcal
- Tłuszcz: 28 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g
- Węglowodany: 7,6 g
- - w tym cukry: 5,1 g
- - w tym cukry: 5,1 g
- Błonnik: 2,4 g
- Białko: 3,1 g
- Sól: 1,4 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.