Opis
Kraj Producenta: Polska
Producent: Helcom
Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 190 g
Jednostka sprzedaży: 1 szt
Składniki
Awokado 37%, ciecierzyca gotowana 36%, miazga sezamowa tahini, woda, olej rzepakowy, koncentrat cytrynowy, sól, przyprawy, sok z limonki.
Produkt bezglutenowy
Pasta z awokado powstała z najlepszych składników bez zbędnych dodatków. Połączenie kremowego awokado z ciecierzycą pozwoliło na uzyskanie gładkiej konsystencji pasty. Pasta idealnie sprawdzi się na zimno jak i na ciepło. Możemy wykorzystać ją jako dodatek do tostów, grzanek, czy kanapek. Sprawdzi się również jako farsz do pierogów, naleśników czy tortilli. Bezglutenowa pasta z awokado to ciekawe uzupełnienie diety wegańskiej, LCHF, a także pozycja w menu dla osób zmagających się z nietolerancją glutenu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PRODUKTU
Wartość energetyczna: 950 kJ/230 kcal
Tłuszcz: 19 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g
Węglowodany: 6,8 g
- w tym cukry: 1,6 g
Błonnik: 4,5 g
Białko: 5,6 g
Sól: 0,98 g
Dane techniczne
Bezglutenowe | BEZ GLUTENU |
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Pasta z awokado 190g bezglutenowa
towar niedostępny
Buy this products now - pay for it in 30 days