Opis
Pasta chałwowa Baton Warszawski 200 g
- Kraj pochodzenia: Polska
- Producent: Baton Warszawski
- Opakowanie jednostkowe: 200 g / 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki:
Pasta tahini (z sezamu), ksylitol (substancja słodząca), miód naturalny, olej słonecznikowy, korzeń mydlnicy, sól kłodawska, wanilia.
Pasta chałwowa na bazie naturalnych składników najlepiej smakuje prosto ze słoiczka ale nadaje się również jako dodatek do kanapek, naleśników, owsianki oraz jako składnik domowych ciast i deserów.
Niski indeks glikemiczny IG 12.
- Bez glutenu i laktozy
- Bez dodatku cukru
- Bez arachidów
- Bez oleju palmowego
Wartości odżywcze w 100g produktu:
- Wartość energetyczna: 2439 kJ /583 kcal
- Tłuszcz: 55,2 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,4 g
- Węglowodany: 21,2 g
- - w tym cukry: 10,2 g
- - w tym błonnik: 7,2 g
- Białko: 22,2 g
- Sól: 0,5 g
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Pasta chałwowa Baton Warszawski 200 g
towar niedostępny