Opis
Kraj Producenta: Polska
Producent: Baton Warszawski
Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 60g (2szt)
Jednostka sprzedaży: 1 szt
Składniki
Mąka owsiana bezglutenowa, olej kokosowy, płatki owsiane bezglutenowe, rodzynki, siemię lniane, mąka ryżowa, mąka teff, łuska babki jajowatej, sól, szpinak suszony, majeranek, czosnek suszony, pieprz.
Baton Warszawski ciastko to przełomowa nowość stworzona na bazie naturalnych, nieprzetworzonych składników, które są połączone ze sobą według przemyślanej receptury. Doskonale sprawdza się jako podwieczorek do szkoły, przekąska do pracy lub na wyprawę rowerową. Nie zawiera glutenu, orzechów arachidowych, laktozy oraz cukru. Mają niski indeks glikemiczny i dużo błonnika.
Wartości odżywcze w 100g produktu
Wartość energetyczna: 1172 kJ/280 kcal
Tłuszcz: 16,8 g
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
Węglowodany: 26,2 g
-w tym cukry: 6,4 g
Błonnik: 9g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,66 g
Informacja o alergenach: produkt może zawierać śladowe ilości sezamu.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Baton Warszawski ciastko szpinak i majeranek 60g
towar niedostępny