Opis
Mieszanka do wypieku Keto pizzy bezglutenowa 230g Coco Farm
Mieszanka do wypieku spodu pizzy, bezglutenowa, bez zbóż, sporządzona na bazie błonników i mąki łubinowej.
Sposób przygotowania:
- 400 ml gorącej wody przelej do miski, dodaj łyżkę oliwy z oliwek, 4 g drożdży oraz mieszankę.
- Mieszaj do uzyskania jednolitej masy.
- Dodaj łyżkę octu lub soku z cytryny i wyrabiaj, ąż ciasto zlepi się w kulę.
- Podziel na 2 części i rozwałkuj płasko na dwóch blachach (28-30 cm).
- Wstaw do nagrzanego piekarnika 200 stopni i piecz 15 minut.
- Na wypieczony spód nanieś swoje ulubione dodatki i piecz ok. 15 minut w temp. 180 stopni.
Bez Glutenu
Bez nabiału
Bez GMO
Składniki:
Mąka łubinowa, błonnik owsiany, błonnik bambusowy, łuska babki jajowatej, wodorowęglan sodu, sól himalajska różowa.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 792 kJ/193 kcal
- Tłuszcz: 6,8 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
- Węglowodany: 4 g
- - w tym cukry: 1 g
- Błonnik: 39 g
- Białko:11 g
- Sól: 2,6 g
Kraj pochodzenia: Niemcy
Producent: CocoFarm
Waga: 230 g
Informacja o alergenach: zawiera łubin, może zawierać orzechy, orzeszki ziemne, nasiona sezamu
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym i ciemnym miejscu. Po wypieczeniu przechowywać w lodówce 2 dni.
Dane techniczne
Bezglutenowe | BEZ GLUTENU |
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Mieszanka KETO PIZZA bezglutenowa 2x30cm 230g CocoFarm





towar niedostępny

Buy this products now - pay for it in 30 days