Koszyk: (pusty)
do kasy suma: 0,00 zł

Cukier kokosowy z nektaru kwiatu palmy kokosowej BIO 500g Cocofarm

Kod produktu: 12981
Producent: Coco Farm
Ocena: 0
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 17,90 zł 17.90
Wybierz ilość: szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Cukier kokosowy z nektaru palmy kokosowej BIO 500 g Coco Farm 

  • Kraj pochodzenia: Filipiny
  • Producent: Coco Farm
  • Opakowanie jednostkowe: 500 g / 1szt.
  • Jednostka sprzedaży: 1 szt.

Składniki

100% cukier kokosowy.

Cukier kokosowy Coco Farm powstaje z nektaru kwiatu palmy kokosowej. W okresie kwitnienia, z nacięć w młodych pędach wydobywa się słodki nektar, który zostaje odparowywany aż do uzyskania klarownego syropu. Dalsze podgrzewanie powoduje krystalizację. W ten sposób powstaje złocisty cukier o wyrazistym karmelowym smaku i zapachu.

Cukier kokosowy Coco Farm jest w pełni naturalną alternatywą dla cukru białego i innych pozbawionych wartości słodzików. Wzbogaca dietę o wartości odżywcze pochodzące z kwiatostanu ekologicznej palmy kokosowej.

 

Wartości odżywcze w 100 g produktu:

  • Wartość energetyczna: 1640 kJ /385 kcal
  • Tłuszcz: 0,1 g
    • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
  • Węglowodany: 92 g
    • - w tym cukry: 87 g
  • Błonnik: 1,1 g
  • Białko: 1,9 g
  • Sól: 0,43 g

Zalecane warunki przechowywania

Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu, szczelnie zamknięte. 

 

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

© Remedy Template by Maxsote
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium