Opis
Makaron 12-jajeczny ręcznie wałkowany z jaj przepiórczych 250g Vivi
Makaron 12-jajeczny ręcznie wałkowany, z jaj przepiórczych, idealny do niedzielnego rosołu.
Składniki:
Mąka makaronowa pszenna, 12 jaj przepiórczych (10 % na 1 kg mąki), woda, kurkuma.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1637 kJ/391 kcal
- Tłuszcz: 2,0 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
- Węglowodany: 70 g
- - w tym cukry: 0,3 g
- Błonnik: 3,3 g
- Białko: 14 g
- Sól: 0,06 g
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: Vivi
Waga: 250g
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.