Opis
Łuska babki jajowatej 500g
Łuska babki jajowatej Targroch to pół kilograma wartościowego błonnika roślinnego o wielu praktycznych zastosowaniach. To doskonały zamiennik tradycyjnych mąk, używana do zagęszczania zup, sosów, jako dodatek do pieczywa i innych wypieków lub jako panierka. Babka jajowata Targroch pomoże Ci usystematyzować pracę jelit, a także zapewni doskonałe wsparcie w trakcie diety odchudzającej. Błonnik zawarty w produkcie, po spożyciu pęcznieje, zapewniającym tym samym uczucie sytości. Łuska babki jajowatej ze względu na znikomą ilość węglowodanów stanowi podstawę diety LCHF oraz keto.
Łuska babki jajowatej – usuwa toksyny, oczyszcza jelita
Łuska babki jajowatej 500 g, stosowana regularnie, pomoże Ci zadbać o zdrowie jelit - usunie nagromadzone w nich złogi zanieczyszczeń i toksyny, a także poprawi procesy trawienne. Babka jajowata Targroch może być stosowana na kilka sposobów – możesz zagęszczać nią np. sosy i zupy, ale też stosować do picia, w formie zdrowego naparu. Łuska babki jajowatej powinna być przyjmowana zawsze z dużą ilością wody. Redukuje to ryzyko problemów żołądkowych i dokuczliwych wzdęć. Stosowanie babki jajowatej to również skuteczny i bezpieczny sposób na łagodzenie objawów biegunki. Po połączeniu z wodą zmienia swoją konsystencję na bardziej śluzowatą, okala ściany jelit i żołądka.
Jeśli babka jajowata Targroch nie jest jedynym produktem, którego szukasz – sprawdź również pozostałe kategorie, które oferuje nasz sklep ze zdrową żywnością. Znajdziesz w nich zdrowe, naturalne suplementy i produkty spożywcze!
- Kraj pochodzenia: Indie
- Producent: Targroch
- Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 500g
- Jednostka sprzedaży: 1 szt
Składniki:
Łuska babki jajowatej 100%
Babka jajowata jest bogatym źródłem naturalnego błonnika. Doskonale sprawdza się jako zagęstnik zup i sosów. Napar z babki jajowatej pomocny jest przy zaparciach.
Wartości odżywcze w 100g produktu:
- Wartości odżywcze w 100g produktu: 749 kJ/178 kcal
- Tłuszcz: 0 g
- W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
- Węglowodany: 11 g
- W tym cukry: 0 g
- Białko: 0,4 g
- Błonnik: 66,4 g
- Sól: 1,67 g
Sposób użycia:
1-2 łyżki babki jajowatej wsypać do szklanki i zalać ciepłą wodą, gotowe do wypicia po 20 minutach.
Informacja o alergenach:produkt może zawierać gluten, orzechy, nasiona sezamu i produkty pochodne.
Dane techniczne
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Łuska babki jajowatej 500g
towar niedostępny