Opis
Żelatyna w proszku BIO 20g Amylon.
Żelatyna ma szerokie zastosowanie w kuchni. To środek żelujący lub zagęszczający.
Składniki:
Żelatyna spożywcza wieprzowa w proszku.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1435 kJ /342 kcal
- Tłuszcz: 0 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
- Węglowodany: 0 g
- - w tym cukry: 0 g
- Białko: 0,84 g
- Sól: 0,08 g
- Kraj pochodzenia: Czechy
- Producent: Amylon
- Opakowanie jednostkowe: 20 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Żelatyna w proszku BIO 20g Amylon
towar niedostępny