Opis
Mieszanka do wypieku Keto chleba konopnego bezglutenowego 250g Coco Farm
Mieszanka do wypieku Keto chleba konopnego, bezglutenowa, bez zbóż, sporządzona na bazie nasion konopi siewnej.
Sposób przygotowania:
- Masę konopną z woreczka przełóż do miski, dodaj 125 ml. wrzątku i energicznie ubijaj.
- Mieszaj do uzyskania jednolitej masy.
- Dodaj 2 jajka i dalej ubijaj.
- Dodaj suchą cześć i mieszaj do uzyskania jednolitej masy.
- Dodaj łyżkę octu lub soku z cytryny.
- Przelej ciasto do blaszki nasmarowanej tłuszczem i wysypanej mąką.
- Wstaw do nagrzanego piekarnika 175 stopni i piecz 50 minut.
- Sprawdź patyczkiem czy chleb jest suchy, jeśli nie dalej piecz ok. 10 minut.
- Po upieczeniu odstaw do wystudzenia.
Bez Glutenu
Bez nabiału
Bez GMO
Składniki:
Mielone nasiona konopi siewnej 60 %,olej kokosowy, mąka kokosowa, mąka łubinowa, sól himalajska różowa, wodorowęglan sodu.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1758 kJ/484 kcal
- Tłuszcz: 33 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
- Węglowodany: 3 g
- - w tym cukry: 2 g
- Błonnik: 6 g
- Białko: 19 g
- Sól: 2 g
Kraj pochodzenia: Niemcy
Producent: CocoFarm
Waga: 250 g
Informacja o alergenach: zawiera łubin, może zawierać orzechy, orzeszki ziemne, nasiona sezamu.
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym i ciemnym miejscu. Po wypieczeniu przechowywać w lodówce do 5 dni.
Dane techniczne
Bezglutenowe | BEZ GLUTENU |
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Mieszanka do wypieku KETO chleba konopnego bezglutenowa 250g Coco Farm





towar niedostępny

Buy this products now - pay for it in 30 days