Opis
Malina liofilizowana BIO 20 g Batom
- Kraj producenta: Polska
- Producent: Batom
- Opakowanie jednostkowe: 20 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Malina liofilizowana 100%.
Delikatne i aromatyczne owoce maliny zostały poddane procesowi liofilizacji dzięki czemu zachowują swój smak, aromat oraz około 90% wartości odżywczych świeżych owoców.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 900 kJ /215 kcal
- Tłuszcz: 1,9 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
- Węglowodany: 30 g
- - w tym cukry: 30 g
- Błonnik: 29 g
- Białko: 8,1 g
- Sól: 0 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
BIO ekologiczne | BIO |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Malina liofilizowana BIO 20 g Batom
towar niedostępny