Opis
Malina czarna liofilizowana BIO 20 g Batom
- Kraj pochodzenia: Niemcy
- Producent: Batom
- Opakowanie jednostkowe: 20 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Malina czarna liofilizowana 100%.
Maliny czarne zostały poddane procesowi liofilizacji dzięki czemu zachowują swój smak, aromat oraz około 90% wartości odżywczych świeżych owoców.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1400,3 kJ /335 kcal
- Tłuszcz: 15 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,42 g
- Węglowodany: 45,17 g
- - w tym cukry: 35,82 g
- Błonnik: 32,82 g
- Białko: 6,83 g
- Sól: <0,01 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.