Opis
Guma Guar - mączka BIO 200 g (Cyamopsis tetragonolobus)
Stosowana przede wszystkim jako naturalny zagęstnik. Charakteryzuje się dobrą rozpuszczalnością w wodzie, a także zagęszczania produktów bez konieczności podgrzewania. Stanowi dodatek wyrobach cukierniczych i piekarniczych. Jest doskonałym dodatkiem do sosów, dresingów, zup, deserów i dżemów.
Sposób przygotowania:
1 g gumy guar (1/4 łyżeczki) w 100 g zagęszczonego produktu. Nie wymaga gotowania.
Składniki
Guma guar 100%.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 843 kJ/209 kcal
- Tłuszcz: 0,6 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
- Węglowodany: 1,0 g
- - w tym cukry: 0,9 g
- Błonnik: 88 g
- Białko: 5,7 g
- Sól: 0 g
Kraj pochodzenia: Indie
Producent: BIO Planet
Waga: 200 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
BIO ekologiczne | BIO |
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Guma Guar - mączka BIO 200 g (Cyamopsis tetragonolobus)
towar niedostępny