Opis
Bułka tarta (panierka) KETO/LOW CARB 200 g
- Kraj pochodzenia: Polska
- Producent: Piekarnia Kiełtyka
- Opakowanie jednostkowe: 200 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Maka migdałowa, błonnik ziemniaczany, białko pszenne, inulina, drożdże, sól, woda.
Niskowęglowodanowa alternatywa dla klasycznej bułki tartej. Doskonała do panierowania mięs, ryb lub warzyw. Przy smażeniu uzyskuje złoto/brązowy kolor oraz jest chrupiąca.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 365 kcal
- Tłuszcz: 13 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
- Węglowodany: 8 g
- - w tym cukry: 1,9 g
- Błonnik: 16 g
- Białko: 37 g
- Sól: 0,5 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.