Opis
Baza (mieszanka) do wypieków niskowęglowodanowych KETO 600 g
- Kraj pochodzenia: Polska
- Producent: Piekarnia Kiełtyka
- Opakowanie jednostkowe: 600 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Białko pszenne, błonnik pszenny, błonnik żytni.
Baza do wypieków KETO/LOW CARB to mieszanka w odpowiednich proporcjach białka pszennego i błonników. Doskonała do wypieku chleba lub bułeczek.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 326 kcal
- Tłuszcz: 45 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
- Węglowodany: 6,5 g
- - w tym cukry: 1,2 g
- Błonnik: 31 g
- Białko: 40 g
- Sól: 0,3 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Baza (mieszanka) do wypieków niskowęglowodanowych KETO 600 g
towar niedostępny