Opis
Ser Mascarpone BIO 250 g Zuger
Ser mascarpone używany jest najczęściej do ciast i deserów. Można go używać jako dodatek do sosów czy składnik dipów.
Składniki:
Śmietanka 96 %, białko mleka 3,8 %, sól, wsad o smaku waniliowym(cukier trzcinowy, naturalny aromat waniliowy).
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1374 kJ/333 kcal
- Tłuszcz: 33 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22 g
- Węglowodany: 2,0 g
- - w tym cukry: 2,0 g
- Białko: 4,8 g
- Sól: 0,2 g
Kraj producenta: Szwajcaria
Producent: Zuger
Waga: 250 g
Informacja o alergenach: zawiera mleko
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w warunkach chłodniczych od 4 do 8 stopni C.
Dane techniczne
BIO ekologiczne | BIO |
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Ser Mascarpone BIO 250g ZUGER





towar niedostępny

Buy this products now - pay for it in 30 days