Opis
Pasta z Chili 100% - 180 g
- Kraj Pochodzenia: Polska
- Producent: Krokus
- Opakowanie jednostkowe: 1 szt. - 180 g
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
- Przetarta papryka Chili 200g na 100g pasty.
Pasta chili jest bardzo ostra - paląca. To świeża, przetarta, pasteryzowana papryka chili. Świetnie sprawdza się jako przyprawa do wszystkich dań, które mają być ostre. Idealna do doprawiania sosów, gulaszy, zup, potraw z grilla. Można również używać jej jako marynaty do mięs.
Przetwórstwo owoców i warzyw KROKUS to rodzinne przedsiębiorstwo z tradycjami sięgającymi 1993 roku. Firma działa w Pająkowie na granicy województw mazowieckiego i lubelskiego niedaleko Kazimierza nad Wisłą , Janowca i Puław. Krokus jest członkiem Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego oraz Sieci Dziedzictwa Kulinarnego. Ich produkty polecano w przewodnikach kulinarnych Le Guide de Gourmands i SlowFood Polska. To laureat tytułu Polskiego Producenta Żywności i Lauru Marszałka Województwa Mazowieckiego.
Firma produkuje przetwory w oparciu o zasady GHP/GMP oraz HCCP.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 295 kJ / 71 kcal,
- tłuszcz: 0.9g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0.0g
- węglowodany: 12g
- w tym cukry: 1.5g
- białko: 3.6g
- sól: 0.0g
Zalecane warunki przechowywania
Po otwarciu produkt najlepiej przechowywać w lodówce.
Dane techniczne
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Pasta chili 100% 180g
towar niedostępny