Opis
Żurawina liofilizowana BIO 20 g BATOM
Liofilizowane owoce żurawiny pełne smaku. Są delikatne, chrupiące oraz bardzo esencjonalne w smaku, przy czym zachowują maksimum wartości odżywczych. Mogą stanowić wspaniały, dekoracyjny dodatek do różnego rodzaju potraw. Można je również spożywać bezpośrednio z opakowania.
Składniki
Liofilizowane owoce żurawiny 100%.
Wartości odżywcze w 100g produktu:
- Wartość energetyczna: 1200 kJ/287 kcal
- Tłuszcz: 5,4 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
- Węglowodany: 30 g
- - w tym cukry: 30 g
- Białko: 2,7 g
- Błonnik: 25 g
- Sól: 0,1 g
Kraj producenta: Polska
Producent: Batom
Waga: 20 g
Informacje o alergenach: produkt może zawierać gluten, orzechy i sezam.
Przechowywanie: suche i chłodne miejsce
Dane techniczne
BIO ekologiczne | BIO |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Żurawina liofilizowana BIO 20g Batom





towar niedostępny

Buy this products now - pay for it in 30 days