Opis
Truskawka liofilizowana BIO 20 g BATOM
Liofilizowana truskawka to eksplozja smaku. Jest bardzo esencjonalna w smaku, przy czym zachowują maksimum wartości odżywczych. Liofilizowane owoce mogą stanowić wspaniały efekt dekoracyjny potraw. Można je również spożywać bezpośrednio z opakowania.
Składniki
Liofilizowana truskawka 100%.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1327 kJ/317 kcal
- Tłuszcz: 2,5 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
- Węglowodany: 80 g
- - w tym cukry: 68 g
- Białko: 3,5 g
- Sól: 0,02 g
Kraj producenta: Polska
Producent: Batom
Waga: 20 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
BIO ekologiczne | BIO |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Truskawka liofilizowana BIO 20 g Batom
towar niedostępny