Opis
Sos z orzechów włoskich BIO 135 g
- Kraj producenta: Włochy
- Producent: Terre di Liguria
- Opakowanie jednostkowe: 135 g / 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Orzechy włoskie 33%, olej słonecznikowy 33%, mleko 30%, sól 2%, ocet 1.2%, fruktoza 0,5%, majeranek o,2%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy 0,05%, kwas mlekowy 0,05%.
Znakomity ekologiczny włoski sos z regionu Ligurii. Doskonały do ugotowanego makaronu, na świeżo podpieczone pieczywo, na plastry pomidora lub plastry mozzarelli do białego twarogu oraz do wielu innych zastosowań kulinarnych.
Wartości odżywcze w 100g produktu:
- Wartość energetyczna: 2697 kJ /640 kcal
- Tłuszcz: 60 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,1 g
- Węglowodany: 14 g
- - w tym cukry: 14 g
- Białko: 11 g
- Sól: 2 g
Zalecane warunki przechowywania
Po otwarciu należy przechowywać w lodówce zalane olejem i zużyć w ciągu 15 dni.
Dane techniczne
BIO ekologiczne | BIO |
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Sos z orzechów włoskich BIO 135 g
towar niedostępny