Opis
Powidła z czarnych porzeczek i jabłek bez dodatku cukru 310 g Krokus
- Kraj pochodzenia: Polska
- Producent: Krokus
- Opakowanie jednostkowe: 310 g / 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki:
Czarne porzeczki 50%, jabłka 50%
Sporządzono z 200 g owoców na 100 g produktu.
Bez dodatku cukru i innych substancji słodzących.
Całe owoce przetarte ze skórką.
Gładka smarowna konsystencja.
Powidła z czarnych porzeczek i jabłek to jedna z najnowszych propozycji firmy Krokus. Połączenie jabłek i czarnych porzeczek sprawia że produkt zachwyci najbardziej wymagające podniebienie. Powidła wytwarzane są bez dodatków substancji słodzących oraz konserwantów.
Przetwórstwo owoców i warzyw KROKUS to rodzinne przedsiębiorstwo z tradycjami sięgającymi 1993 roku. Firma działa w Pająkowie na granicy województw mazowieckiego i lubelskiego niedaleko Kazimierza nad Wisłą, Janowca i Puław. Krokus jest członkiem Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego oraz Sieci Dziedzictwa Kulinarnego. Ich produkty polecano w przewodnikach kulinarnych Le Guide de Gourmands i SlowFood Polska. To laureat tytułu Polskiego Producenta Żywności i Lauru Marszałka Województwa Mazowieckiego.
Firma produkuje przetwory w oparciu o zasady GHP/GMP oraz HCCP.
Wartości odżywcze w 100 ml produktu:
- Wartość energetyczna: 358 kJ/86 kcal kcal
- Tłuszcz: 0 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g)
- Węglowodany: 19 g (w tym cukry: 15 g)
- Białko: 1,6 g
- Sól: 0 g
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Dane techniczne
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Powidła z czarnych porzeczek i jabłek bez dodatku cukru 310 g KROKUS
towar niedostępny