Opis
Popcorn z niebieskiej kukurydzy bezglutenowy z solą himalajską BIO 50 g
- Kraj pochodzenia: USA
- Producent: Bluecorn
- Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 100 g
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Ziarno z niebieskiej kukurydzy, masło shea, sól.
Sposób przygotowania:
Włóż rozchyloną torebkę do kuchenki mikrofalowej umieszczając ją spodem do góry. Ustaw kuchenkę mikrofalową na maksimum, na 2-4 minuty, w zależności od mocy kuchenki. Przybliżone czasy: 800 W przez 2-3 minuty, 600 W przez 3-4 minuty. Kukurydza jest gotowa gdy odgłos pękających ziaren będzie słyszalny w odstępach 1-2 sekund.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 2011 kJ /482 kcal
- Tłuszcz: 25,4 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,48 g
- Węglowodany: 48,7 g
- - w tym cukry: 0,47 g
- Błonnik: 12,5 g
- Białko: 8,4 g
- Sól: 0,785 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Popcorn z niebieskiej kukurydzy z masłem shea bezglutenowy BIO 100 g
towar niedostępny