Opis
Pesto sycylijskie z bazylii z oliwą z oliwek i migdałami BIO 190g AgroLogica
Pesto z bazylii z migdałami ekologiczne sporządzone z produktów pochodzących z Włoch to świetny dodatek do makaronów, kanapek, zapiekanek. Tradycyjne pesto włoskie przygotowywane było w moździerzach z kilku podstawowych składników. Podstawą tradycyjnego włoskiego pesto zawsze jest bazylia.
Składniki:
Bazylia 63%, oliwa z oliwek extra virgin, migdały 10%, sól, ocet winny, czosnek, kwas mlekowy, kwas askorbinowy.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1511 kJ/ 362 kcal
- Tłuszcz: 30,4 g
- Węglowodany: 3,8 g
- Błonnik: 2,2 g
- Białko: 4,1 g
- Sól: 0,8 g
Kraj pochodzenia: Włochy
Producent: AgrologicaBIO
Waga: 190 g
Przechowywanie:
Przechowywać w chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 dni.
Dane techniczne
BIO ekologiczne | BIO |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Pesto sycylijskie z bazylii z oliwą z oliwek extra virgin i migdałami BIO 190g AgroLogica





towar niedostępny

Buy this products now - pay for it in 30 days