Opis
Kraj Producenta: Polska
Producent: Helcom
Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 180 g
Jednostka sprzedaży: 1 szt
Składniki
Makrela wędzona 33%, ciecierzyca gotowana, woda, szpinak 10%, olej rzepakowy, skrobia, przyprawy, ocet spirytusowy, sól, cukier, miazga sezamowa tahini, sok cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Połączenie makreli ze szpinakiem zaskoczy niejednego smakosza. To wyjątkowo udane połączenie. Bardzo smaczna pasta, idealna do smarowania pieczywa. Doskonale pasuje również do wielu przekąsek.
Wartości odżywcze w 100g produktu
Wartość energetyczna: 841 kJ/202 kcal
Tłuszcz: 14 g
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 8,6 g
-w tym cukry: 2,7 g
Błonnik: 2,8 g
Białko: 9,1 g
Sól: 2,1 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć do 48 godzin.
Dane techniczne
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Pasta makrela ze szpinakiem 180 g
towar niedostępny