Opis
Ocet do sushi BIO 150 ml BioAsia
Ocet ryżowy do sushi produkowany jest z wysokiej jakości składników organicznych. Poddany jest długoterminowej fermentacji. Doskonale nadaje się do sushi, ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.
Składniki
Ocet ryżowy 60%, (woda, ryż), cukier, sól.
Wartości odżywcze w 100 g
- Wartość energetyczna: 719 kJ/169 kcal
- Tłuszcz: <0,5 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
- Węglowodany: 40 g
- - w tym cukry: 39 g
- Białko: <0,5 g
- Sól: 5,7 g
Kraj pochodzenia: Chiny
Producent: BioAsia
Pojemność: 150 ml
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
BIO ekologiczne | BIO |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Ocet do sushi BIO 150 ml BioAsia
towar niedostępny