Opis
Natka pietruszki liofilizowana bezglutenowa BIO 10 g Dary Natury
Natka pietruszki polecana jest jako uniwersalna przyprawa np. do zup, sosów, ryb, masła i twarożku lub jako dodatek do ziołowego naparu.
Produkty liofilizowane zachowują 90% swój naturalny kształt, barwę i aromat. Dzięki możliwości przeprowadzenia procesu w niskich temperaturach, surowiec przygotowany metodą liofilizacji nie traci cennych witamin i olejków eterycznych.
PRODUKT EKOLOGICZNY
PRODUKT BEZGLUTENOWY
PRODUKT PAKOWANY RĘCZNIE
Sposób użycia: odpowiednią ilość rozetrzeć w dłoniach lub moździerzu i dodać do potrawy lub mieszanki przyprawowej. W celu przygotowania naparu ziołowego, łyżeczkę surowca zalać 250 ml wrzątku i parzyć pod przykryciem 10 minut.
Składniki:
100% natka pietruszki liofilizowana.
Kraj producenta: Polska
Producent: Dary Natury
Waga: 10 g
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu i zaciemnionym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.