Opis
Miso MUGI - pasta sojowa z jęczmieniem BIO 350 g
- Kraj pochodzenia: Japonia
- Producent: Terrasana
- Opakowanie jednostkowe: 350 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Nasiona soi, jęczmień, woda, sól, morska, fermentowane koji.
PRODUKT NIEPASTERYZOWANY
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 606 kJ /145 kcal
- Tłuszcz: 5,6 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
- Węglowodany: 9,5 g
- - w tym cukry: 5,6 g
- Błonnik: 5,1 g
- Białko: 11,6 g
- Sól: 11,5 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.