Opis
Makaron semolinowy Lasagne BIO 250 g La Bio Idea
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy durum w postaci dużych płatów do przygotowania lasagne.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Na natłuszczonej blaszce ułożyć warstwę lasagne, zalać sosem beszamelowym lub pomidorowym i tak kolejno układać warstwy. Górna warstwa musi być całkowicie przykryta sosem i serem. Piec w piekarniku w temperaturze 200 °C przez 35 minut.
Składniki
Mąka z pszenicy durum.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1512 kJ/357 kcal
- Tłuszcz: 1,8 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
- Węglowodany: 71,2 g
- - w tym cukry: 2,2 g
- Błonnik: 3,3 g
- Białko: 12,4 g
- Sól: <0,01 g
Kraj pochodzenia: Włochy
Producent: La BIO Idea
Waga: 250 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.