Opis
Makaron Fusilli KETO 250 g MK Nutrition
Makaron Fusilli polecany do sosów i zapiekanek. To niskowęglowodanowa alternatywa klasycznego makaronu.
Składniki:
Skrobia oporna z tapioki, białko pszenne, błonniki roślinne: bambusowy i owsiany, olej kokosowy, aromaty, sól, regulator kwasowości: kwas askorbinowy.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 985 kJ /235 kcal
- Tłuszcz: 3,5 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
- Węglowodany: 2,5 g
- - w tym cukry: 1,1 g
- Błonnik: 58 g
- Białko: 22 g
- Sól: 1,4 g
- Kraj pochodzenia: Włochy
- Producent: MK Nutrition
- Opakowanie jednostkowe: 250 g/ 1 szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Makaron KETO Fusilli świderek 250g MK Nutrition
towar niedostępny